Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] No co z tym metkiem?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam rozwiązać problem z patchowaniem metka? kilka dni temu mi się spaczował ale po godzinnym kombinowaniu. Potem ściągnąłem metin2moda i znów się paczuje i znów 0,001kb/s

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to jak smapujesz raz metka + wklejasz na to moda to już nie trzeba paczowac tylko grac przez mod ??

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Pff sciągasz najnowszego clienta metin2 www.metin2.pl jak ci się sciągnie instalujesz wlanczasz Metin2. I czekasz nie wiem ile ci to zejdzie 1,2,3h Ale jak wyłaczysz to juz lipa nie wejdzie ci :) Pozdro

Daj ++

Opublikowano

za co chcesz +? po ściągnięciu metin2moda i wrzuceniu do folderu z mietinem po włączeniu gry gra mi się paczuje i to z zerową prędkością

Opublikowano

Cóż.. Też tak czasem mam. Problem rozwiązuje zostawienie komputera na godzinkę, czy dwie w stanie bezczynności, z włączonym patcherem Metin2, z upływem czasu prędkość się zwiększa.

P.S. Możesz też wyłączyć na zapas Zaporę Windows oraz Antywirusa.

Insectoman

Opublikowano

dzieki chłopaki za pomoc nie ruszyło się nic po 3 godzinach więc z tego forum ściągnąłem gotowca i działa :)

Temat cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...